Welcome to Avis

Elektromos autó

Nissan Leaf - 100% elektromos autó az Avis-től

Nissan Leaf - 100% elektromos autó az Avis-től

Miért jó elektromos autót bérelni? Ha igent mond az elektromos autóra, azzal nemet mond a nagymértékű károsanyag-kibocsátásra és zajszennyezésre.

Megéri, hiszen a Nissan Leaf-nek nemcsak a bérleti díja kedvező, hanem az üzemanyag költsége is csupán a töredéke (kb. 1/3-a) a hagyományos, benzinnel vagy gázolajjal működő autóknak

A szinte tökéletesen csendes utazást olyan extrák teszik még biztonságosabbá és kényelmesebbé, mint az intelligens sávelhagyás- és vészfékezési rendszer, a bluetooth kihangosító, az automata és időzíthető légkondicionáló, valamint az új e-Pedál technológia.

Az új Nissan Leaf elérhető a flottánkban még magasabb, "Acenta" felszereltséggel is. Kérjük, bővebb információért keresse bérbeadó irodánkat.

Kényelmes használat, ingyenes parkolás Budapesten

Zöld rendszámmal ellátott elektromos autóinkkal Budapest területén ingyenes a parkolás.

Ingyenes töltés számos helyszínen: a nyilvános töltőállomások ingyen használhatók, a gyorstöltő helyszíneken az autó már 30 perc alatt eléri a 80%-os töltöttséget.

Tisztán, hatékonyan, hangtalanul

A szinte tökéletesen csendes autóval, az akkumulátor 100%-os töltöttsége esetén megtehető távolság városi környezetben 389 km*, míg országúton, sebességtől függően 270 km* a hatótávolság.

* A WLTP rendeletnek megfelelően kalkulált érték. Normál használatnál a tényleges értékek számos tényező függvényében változhatnak, mint pl. a vezetési és töltési szokások, hőmérséklet, terepviszonyok, akkumulátor élettartam, guminyomás, karbantartás, rakott súly stb.

Érdeklődését a lenti ’Ajánlatkérés’ linkre kattintva, a megjelenő online formanyomtatvány kitöltésével küldheti el. Kérjük, az ajánlatkérésben mindenképpen tüntesse fel az alábbi információkat:

 

Felvételi helyszín (kizárólag budapesti irodák)
Leadási helyszín (kizárólag budapesti irodák)
Tervezett gépjárműfelvételi időpont (év/hó/nap)
Tervezett gépjárműleadási időpont (év/hó/nap)

 

 

Ajánlatkérés
Nissan Leaf elektromos autókölcsönzés Avis
Nissan Leaf elektromos autó bérlés Avis