Welcome to Avis

Legyen Avis Preferred tag, foglaljon közvetlenül és érje el lehető legjobb szolgáltatásainkat

Megéri közvetlenül foglalni és igénybe venni Avis Preferred szolgáltatásunkat, mindezt teljesen ingyen. Hogy miért?

 • Gyorsított kiszolgálás (amely a várakozások elkerülésével és kevesebb papírmunkával jár) elsőbbségi pultjainknál, bárhol a világon.
 • A tagság további számos előnnyel jár, úgy, mint: ingyenes magasabb kategóriára történő váltás vagy hétvégi kedvezményes bérlések.
 • Az Avis alkalmazás használói mostantól egyes felvételi helyszíneken kiválaszthatják a pontos gépjárművet, módosíthatják azt, vagy magasabb kategóriát választhatnak.
 • Kérjük, vegye figyelembe, hogy sajnos Magyarországon jelenleg még nem elérhető az Avis Preferred Loyalty program.
 • SZEMÉLYES ADATOK

  Úr válasszon a listából
  Telefonszám*
  Születési dátum* - Kérjük, adja meg születési dátumát az alábbi formátumban: NN/HH/ÉÉÉÉ Nap válasszon a listából Hónap válasszon a listából Év válasszon a listából

  Követelmények: legalább nyolc karakter hosszúság, nagy- és kisbetűk, egy szám és egy különleges karakter használata.

  Kapcsolati adatok

  Naparakész kapcsolattartási adatai megadásával lehetősége van arra, hogy egyre magasabb szintet érjen el Avis Preferred tagságában, és kihasználja az azzal járó előnyöket. Ne feledje megadni e-mail címét, hogy legfrisebb ajánlatainkat és kedvezményeinket elküldhessük az Ön számára.

  HU válasszon a listából

  Számlázási adatok

  Rendszerünkben naprakész kártyaadatainak tárolásával lerövidíthetjük a bérbeadó irodáknál eltöltött időt, és csökkenthetjük a papírmunkát. Kártyaadatait más célból nem használjuk fel, és azt nem adjuk ki harmadik fél számára.

  VISA MasterCard American Express
  Lejárati dátum* Hónap válasszon a listából Év válasszon a listából

  Számlázási cím

  HU válasszon a listából

  Gépjárművezetői engedély

  Gépjármű vezetői engedély számának rendszerünkben történő tárolásával csökkentjünk a szükséges papírmunkát, valamint a felvételi helyszínen eltöltött időt. Ezeket az adatokat semmilyen más célból nem használjuk fel, valamint harmadik félnek nem adjuk át.

  United Kingdom select to open the list

  Feltételek elfogadása